maanantai 14. joulukuuta 2015

Maailman parantaja


Homeopaatin tavoite on parantaa yksilön olemista maailmassa. Olemiseen vaikuttaa ihmisen ajatukset, vaivat, tunnekeräymät ja ravinto sekä ympäristötekijät. Näistä homeopatia voi vaikuttaa ensimmäisiin, ravintoon neuvonnalla, mutta ympäristötekijöihin ei. Kuitenkin ihmisen reaktioiden ja suhtautumisen muuttuessa muuttuu myös ympäristön merkitys. Ympäristön vaihdos voi myöskin olla homeopaattisen hoidon seuraus.

Olen saanut todistaa monenlaisen toivottomalta näyttäneen vaivan ja tilanteen muuttumista yksilöiden elämässä homeopatian seurauksena. Aloitteleva homeopaatti pursuaa maailman parantajan intoa. Hän näkee maailman tilanteen paranevan kun tarpeeksi ihmisiä on autettu. Kokeneempi homeopaatti tyytyy tekemään sen mitä pystyy yksi ihminen kerrallaan.

Maailma on laaja. Ihmisen on mahdollista valita monta lähestymistapaa ja näkökulmaa sen kohtaamisessa. Ja aina näkemisen kulman muutoksen myötä näkymät ja tunnelmat muuttuvat. Näin on myös yksilön elämässä. Näkemisen mahdollistaa vakaa piste josta havainnoida ympäristöä. Jos havainnoijan minä on erkaantunut keskuksestaan (itsestä), ei maailmaa voi nähdä. Siinä kulkee myös homeopatian mahdollisuuden raja.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti